lørdag, juli 13, 2024

DBU’s Frivillighedspris 2020 gik til Rørbæk Idrætsforening

Rørbæk Idrætsforening blev i lørdags udvalgt til at modtage DBU’s frivillighedspris 2020.
Det skete i forbindelse med DBU’s repræsentantskabsmøde i København.

”Vi var opfordret til at sende et par bestyrelsesmedlemmer til mødet, idet vi fik at vide, at Rørbæk Idrætsforening var blandt fire foreninger, der var nomineret til prisen,” fortæller foreningens formand, Gitte Bech Vrist og fortsætter: ”Først blev der vist en kort film fra vort projekt, og derefter kom meddelelsen om, at vi var udpeget, og at ingen andre nåede os ’til sokkeholderne’, som det udtrykt.”

Udnævnelsen blev fulgt op af overrækkelse af en gavecheck på 50.000 kr., og under den efterfølgende spisning var der mange, som ville ønske tillykke til repræsentanterne fra Rørbæk Idrætsforening, og især var der mange, som gerne ville vide, hvordan i al verden man med frivillige ildsjæle kan klare så store opgaver, som man har præsteret i Rørbæk.

Baggrunden for den fornemme udnævnelse af Dansk Boldspils Union er, at Rørbæk Idrætsforening med frivillig arbejdskraft har mestret at opføre den multihal, der blev indviet for et lille års tid siden.

Det er jo ikke det første byggeprojekt, som idrætsforeningen har gennemført ved hjælp af næsten udelukkende frivillig arbejdskraft. I 2004 var det en børnehave, der jo blev den direkte anledning til, at kommunen placerede en kommunal børnehave i Rørbæk.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler