lørdag, juli 20, 2024

Lokalrådet for Nørager og Rørbæk har støttet lokale projekter for 70.000 kr

Et af de støttede projekter er ”madpakke huset” ved stationsdammen i Nørager. Huset ligger idylisk placeret med udsigt til Stationsdammen og blev allerede indviet til Sankt-Hans 2019.

Torsdag den 27. februar afholdt Lokalrådet for Nørager og Rørbæk generalforsamling i Kultur- og Borgerhuset i Rørbæk.
I beretningen kunne formand André Ellegaard Jensen, Nørager, berette om at Lokalrådet i 2019 har uddelt støtte til projekter i Lokalområdet for næsten 70.000 kr. – og har derved tømt kassen sidste år. Pengene blev fordelt på 5 projekter, blandt andet til ude-arealerne ved Multihallen i Rørbæk, belægning ved Minigolf-banen i Nørager og ny scenebelysning til Kig Ind i Nørager. ”Og vi har allerede fået en ansøgning og bevilget midler her i 2020 – så vi ligger ikke stille hen,” udtaler formanden.
Af andre ting har Lokalrådet også haft en finger med i spillet i tilblivelsen af det nye Madpakkehus ved Stationsdammen i Nørager, som stod færdig i sommeren 2019. Året 2020 er også begyndt med at producere en reklamefilm for området. Med støtte fra lokalområdets virksomheder er filmen nu allerede optaget og undervejs – optagelserne har ISO-film og AD-Media, begge fra Aarhus, stået for.
”Det er dejligt at se de ting vi støtter, eller de ting som vi selv har en aktiv andel i, blive til virkelighed – det er i den grad indsatsen værd,” tilføjer formanden.
På generalforsamlingen blev Finn Christensen og Gert Rubæk genvalgt til Lokalrådet, og Sussi Lem og Jesper Hansen fik genvalg som suppleanter.
Af kommende tiltag vil Lokalrådet øge sin synlighed, blandt andet ved direkte henvendelse til lokalområdets foreninger, så alle er klar over muligheden for at sende Lokalrådet en ansøgning om hel eller delvis støtte. Dette samtidig med at Lokalrådet naturligvis vil behandle de ansøgninger, som vi modtager.
Lokalrådet holder konstituerende møde i løbet af foråret.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler