mandag, april 15, 2024

LJ Kloak

Lars Jensen er netop i gang med at genopføre den 3-længet staldbygning, der nedbrændte sidste Sankt Hans.

Gnist brændte
bygningerne ned
Lars Jensen, der er indehaver af LJ Kloak, er i øjeblikket ved at genopføre sin gård. Sidste år brændte de fleste af tilbygningerne ned, og efterlod ham med bygninger, der enten var brændt helt ned, eller ikke kunne svarer sig at begynde at reparere på. ”Vi har valgt at rive de skadet bygninger ned, og starte helt forfra” fortæller Lars. Det var en gnist fra et Sankt Hans bål, der sidste år pludselig fik fat i halmloftet på staldbygningen.
Ved siden af sin entreprenør forretning, driver han det nedlagte landbrug som et hobbylandbrug. Foran det eksisterende stuehus rejser sig i disse dage en ny, stor 3-længet staldbygning. Byggeriet står tømrerfirmaet Sebastian Fogh for. På pladsen går 2 af hans folk. De er ved at sætte hvide stålplader på som vægge. På taget kommer der antracitgrå stålplader. Hele den 3-længet bygning kommer til at fremstå lyst og moderne, og med de store vinduer i taget, vil bygningerne indvendig være oplyst af solen.
Lars Jensen har selv støbt fundamentet til bygningerne, og tager i det hele taget selv fat, der hvor han kan.
Autoriseret
Kloakmester
LJ Kloak er autoriseret Kloakmester. ”Der bliver i øjeblikket ikke uddannet særlig mange autoriserede kloakmestre” fortæller han. ”Det betyder, at efterspørgslen er stor, især med kloakseparering og dræning af regnvand. Her ligger der store opgaver og venter, og vi bliver færre til at løse dem.”
Det kan især ses på ordrebogen. Entreprenørforretningen har mange projekter i støbeskeen. ”Jeg skal i gang på Hersomsvej i Nørager. Her venter et stort projekt med kloakseparering af, i hver fald, 7 villaer og her kommer nok flere til. Jeg har dog valgt, at rykke projektet lidt tidsmæssigt pga. coronaviruset. Det område jeg skal arbejde i, er nemlig hovedsagelig befolket med ældre borgere, dem vil jeg være ked af at sætte i en eventuel smittefare” afslutter Lars Jensen.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler