torsdag, april 18, 2024

Nørager Tømrer & Snedkerforretning

Masser af
projekter i gang
Jim Nielsen, der sammen med Johnny Ibsen, er indehaver af Nørager Tømrer og Snedkerforretning, kan endnu ikke mærke de store følger af nedlukningen. ”Vi har 10 ansatte. I øjeblikket er én i frivillig karantæne, efter han har været i kontakt med en person fra et højrisikoområde. Jeg kan mærke, at der blandt de svende, der har små børn, er flere der har lidt udfordringer med, at få pasningen til at gå op. Heldigvis er vi så fleksible, at vi altid finder en løsning”, fortæller Jim. Johnny Ibsen fortsætter: ”De næste par måneder, har vi heldigvis ordrebogen fyldt med allerede planlagte projekter. Men der er roligt på telefonen, og det kan godt bekymre, at der måske ikke ligger de store opgaver efter disse. Jeg har indtil videre, kun haft et par aflysninger af vinduesmonteringer, men ikke noget alvorligt, vi håber på det bedste”.

Ikke nødvendig
at sende folk hjem
Johnny Ibsen og Jim Nielsen fortæller, at de ikke regner med, det bliver nødvendigt at sende folk hjem, og at evt. kortere ledighed kan klares med almindelig afspadsering.
Hos Nørager Bageri er bagermester Peter Rask i gang med at planlægge ugen. ”Vi kan mærke, at der næsten ikke kommer kunder i butikken”, fortæller han. ”Vi har skåret kraftigt ned på vores brødmængde, og fra denne uge af, har jeg været nødt til at sende de ansatte på fordeling.”

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler