onsdag, juni 19, 2024

Simested Kro

Lis og John Hansen ses her i et roligt øjeblik foran Simested Kro.

Aflyste
konfirmationer
Vi har samtidig fået aflyst over 10 konfirmationer her i huset, og mindst lige så mange ud af huset, det er meget hårde tider for en kro”.
”Et lyspunkt er dog den brede opbakning, der er i øjeblikket til vores ud-af-huset koncept, vi har nogle enkelte menuer, vi laver hver dag, dem bestiller folk over telefonen, kommer så og afhenter dem om aftenen” fortæller Liz og fortsætter: ”Vi har ca. 100 bestillinger om dagen, så det kan godt være et puslespil, at få det til at gå op med afhentningstidspunkterne”. For at forhindre risikoen for smittespredning, får folk et nøjagtigt tidspunkt, de skal hente maden på. ”Det er vigtigt, at folk overholder tiderne, men vi har åbnet op sådan, at der er flere forskellige venteområder.
150 portioner
stegt flæsk
I torsdags havde vi over 150 bestillinger til stegt flæsk”. Imens Nørager Avis’s udsendte er på besøg, ringer telefonen lystigt med take-away ordre til aftenens menuer. John fortæller, at det overhovedet ikke er en varig løsning. ”Vi sælger menuerne billigt, og får ikke det, vi skulle have for hver enkelt ret, men det holder hjulene og folkene i gang, og vi brænder ikke inde med en masse madvarer, som vi senere havde måtte smide ud, når det blev for gammelt”.
Simested Kro til salg
”Det har den været længe” fortæller John ”Vi er ved at være oppe i årene, og sådan et salg kan godt tage lang tid. Vi vil være sikre på at finde det helt rigtige match, og ikke haste et salg igennem. Hellere vente et par år ekstra, og så sælge til den rigtige. Derfor har vi sat det i gang, samtidig med vi kører kroen videre som altid. Vi har slet ikke planlagt at lukke kroen ned eller stoppe. Så vores kunder kan være helt trygge”. John spøger med, at i handlen følger kroens faste kok, så maden ændrer sig heller ikke.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler