søndag, maj 19, 2024

CL Kloak og Entreprenørservice

Jesper Brusgaard(tv) og Christian Lund ses her under arbejdet med fjernvarme nedgravning i Ravnkilde

5 km. fra Nørager ligger den lille landsby Grynderup.

Her ligger firmaet CL-Kloak og Entreprenørservice. Christian Lund er indehaver og driver til daglig det lille firma med én ansat. ”Vi mærker ikke noget til nedlunkningen lige nu” fortæller Christian. ”Da vi både er entreprenør og kloakservice er vores opgaver er vidt spredte, i dag har vi brugt formiddagen til at støbe et gulv, i eftermiddag graver vi fjernvarmerør ned i Ravnkilde og i morgen har vi en kloakerings opgave i Skarp Salling”
Kloakmester
CL-Kloak er autoriseret kloakmester og mange af de varierende opgaver er da også i forbindelse med kloak-arbejde. Under fotograferingen var Christian Lund, og hans ansatte Jesper Brusgaard, i gang med at nedgrave fjernvarmerør til det nye kvarter i Ravnkilde. Christian sidder bag håndtagene i minigraveren og Jesper holder øje med arbejdet nede fra det ny gravede hul, der deler asfaltvejen i to. ”Vi lægger metalplader over til aften” fortæller han, ”så kan dem der bor længere nede af vejen også komme hjem til aftensmaden”
Svært at spå
om fremtiden
”De projekter vi har inde lige nu, fylder kalenderen fremad, men det er ikke menage opkald jeg har på telefonen lige p.t. så hvordan det bliver længere fremme er sværtt spå om” afslutter Christian Lund.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler