søndag, maj 19, 2024

Suldrup Malerforretning

Mette Nielsen(tv) og Malermester Lars Andersen er her fanget foran et stort projekt i Farsø. Her ombygges det gamle posthus til SFO.

7 ansatte i
malerfirma
I den sydvestlige del af Nørager Avis’ område ligger Suldrup Malerforretning. Firmaet med mottoet ”sæt trumf på når du skal have malet” ligger i Suldrup og tager sig af alt inden for malerfaget. Lars Andersen der er indehaver at firmaet fortæller at de til daglig er 7 ansatte i firmaet. ”Ligesom de fleste andre håndværkere, så har vi selvfølgelig projekter fremadrettet. Vi arbejder i hele Himmerland, især i Aalborg området har vi travlt.” fortæller Lars.
Fraflytninger giver
masser af arbejde
I Aalborg er opgaverne mange forskellige. Men især maling af lejligheder efter fraflytning er et af firmaet niche opgaver hvor der er rigtigt travlt. ”Alle lejligheder der fraflyttes skal males om, og i Aalborg har vi fået foden rigtigt godt inden for, og levere kvalitet til den rigtige pris” Fortæller Lars. Aalborg har dog også budt på flere store projekter men ellers er der mange opgaver spredt ud over hele Himmerland.
Maler Mette
Nørager Avis’ udsendte må køre til Farsø for at mødes med møde Lars og hans malersvend Mette Nielsen. ”Maler-Mette, kalder vi hende” griner Lars og fortæller at de i øjeblikket er ved at lægge sidste hånd på det gamle posthus. Det bliver lavet om til en SFO og der er en hektisk aktivitet af håndværkere der alle mangler forskellige afslutninger inden de er færdige. I sin tid, dengang Lars arbejdede som murer, deltog han faktisk i byggeriet af posthuset.
Sender ikke folk hjem
”Vi har fuld knald på lige nu og det ser ikke ud til vi får behov for at sende folk hjem eller på fordeling, ej heller har vi haft folk i karantæne eller syge” afslutter Lars Andersen.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler