torsdag, juli 18, 2024

Brorson Byg

Brorson Byg er både et tømrer og et murerfirma.

Murer og tømrer
i Møldrup
Fortsætter vi ad den gamle hovedvej A13 fra Suldrup og sydpå kommer vi til Møldrup. I Møldrup ligger murer- og tømrerfirmaet Brorson Byg. Firmaet er grundlagt i 1980 hvor Steen Brorson startede op som selvstændig murer. I 2007 indgik den dengang 26 årige Rune Brorson i firmaet og firmaet motto blev skrevet ”Bygger på generationer” Rune, der er udlært tømrer gjorde også at firmaet nu både var et Murer- og Tømrerfirma.
Far os søn drev firmaet sammen indtil 2012 hvor Rune overtog hele ejerandelen. Rune, der i dag er 39 år, indgik pr. d. 1.januar partnerskab med sin fætter, Søren Worm. De skal i fællesskab drive firmaet videre.
Stort projektbyggeri
i Aarhus
”I øjeblikket har vi opgaver resten af året” fortæller Rune Brorson. ”Vi har et kæmpe projekt i gang for os selv i Egå ved Aarhus. Her opfører vi 10 huse på en grund hvor der tidligere lå en stor detailhandel. Vi startede byggeriet i december 2019 og det strækker sig, efter planen, helt frem til slutningen af 2020. Det er huse der koster 4.5 mill. stykket”
På det store byggeprojekt står Brorsonbyg selv for både murer og tømre arbejdet. Det gør at det er de samme folk der går der, og at der ikke er nogle udefrakommende der kan tilføre smitte.
8 huse allerede solgt
”Vi har endnu ikke haft nogle der har været syge og heller ikke nogen der har været i karantæne” fortsætter ham. Af de 10 huse Brorson Byg er i gang med, er 8 af dem allerede solgte. ”Vi har tidligt haft en ejendomsmægler inde over. Han har været rigtigt dygtigt til at få solgt projektet. Det betyder at der allerede nu står ejere og venter på at byggeriet er færdigt, så selv om det er vores eget byggeri, er vi under en stram deadline”
Køber sprang fra
Det niende hus var egentlig også solgt, men på dagen hvor Statsminister Mette Frederiksen lukkede Danmark ned, sprang de fra i sidste øjeblik. ”De blev bange for hvad der kunne ske, men jeg regner da med at de kommer tilbage når der her er overstået” afslutter han.
Blæsevejr i Ravnkilde

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler