tirsdag, april 23, 2024

Investeringer for 35,5 millioner

Borgmester Leon Sebbelin, Rebild Kommune.

Rebild Kommune fremrykker og sætter gang i flere bygge- og vedligeholdelsesarbejder i 2020.

Det sker for at være med til at holde hånden under erhvervslivet i en presset tid.
– Jeg er rigtig glad for at, at det samlede Økonomiudvalg besluttede at sætte gang i opgaverne og fremrykke alt hvad det er muligt for os at fremrykke. Vi skal gøre hvad vi kan for at holde gang i hjulene, siger borgmester Leon Sebbelin.
Oveni fremrykker kommunen mange af de opgaver, der var planlagt til senere på året. Der bliver dermed sat gang i opgaver for 13 millioner kroner yderligere.
Opgaverne er fordelt over en lang række af Rebild Kommunes skoler, daginstitutioner og kulturbygninger, og vil i stort omfang kunne udføres af lokale entreprenører. Byggeaktiviteten vil ikke ske på kommunens ældrecentre på grund af den nuværende sundhedssituation.
Rebild Kommune fremskynder samtidig betalinger til private leverandører, for hjulene skal rulle videre, så godt det lader sig gøre – til trods for corona-virus.
I tråd med opfordringen fra Kommunernes Landsforening har vi i Rebild Kommune valgt at fremskynde betalingerne til private leverandører for at hjælpe virksomhederne og være med til at mindske de økonomiske konsekvenser af corona-udbruddet i erhvervslivet. Regningerne vil blive betalt, så snart de er modtaget og godkendt – vi venter ikke på sidste betalingsdag, siger borgmester Leon Sebbelin.

Samlet set sætter Rebild Kommune gang i nye byggeopgaver for 22,5 mio. fordelt på:
• Bygningsopgaver for 10,5 mio.
• Energibesparende tiltag for 3,5 mio.
• Nye erhvervsudstykninger for 3,5 mio.
• Asfalt- og broarbejder for 5 mio.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler