torsdag, juli 18, 2024

Nørager Autoværksted

Michael Jensen, der er daglig bestyrer af Nørager Autoværksted, ses her foran en lidt speciel bil. En Mercedes/8 fra 1978 Den skal renoveres fuldstændig, en opgave der kommer til at tage lang tid.

Nørager Autoværksted blev etableret i Nørager i starten af 1930’erne.
Dengang lå værkstedet på Vestergade, lige der hvor der i dag er parkeringsplads foran Medborgerhuset Kig-Ind. Evald Christensen overtog værkstedet i 1983 og drev den fra denne adresse de næste 10 år. For at få et mere moderne og tidssvarende værksted, byggede han et nyt autoværksted på Holmsvej i Nørager. Det gamle værksted blev solgt til kommunen, der nedrev det, og opførte parkeringsplads.
Lars Studsgaard overtog i 2018
I 2018 solgte Evald Christensen værkstedet til dets nuværende ejer Lars Studsgaard. Lars Studsgaard deltager ikke i den daglige drift men har overladt den daglige betjening til mekaniker Michael Jensen på 50 år.
”Jeg står for alt den daglige kundekontakt og planlægning af opgaver” fortæller Michael. ”jeg kan godt mærke at der i øjeblikket er lukket ned for Danmark, folk er forsigtige og jeg har en fornemmelse af at de udskyder reparationen af bilen i så lang tid som mulig.
Passer på kunderne og sig selv
Når folk aflevere deres bil til reparation, så sørger jeg for en grundig afspritning inden jeg gør i gang, og ligesådan bagefter, så bliver den gjort rent inden kunden henter den. Det gør jeg for at forhindre at videregive eventuelle virusser.”
Michael Jensen fortæller at der er nok at lave i øjeblikket.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler