søndag, maj 19, 2024

Kig Ind i Nørager

Birgit Jensen, der er daglig leder af Kig-Ind benytter de tomme lokaler til at få overstået sommerrengøringen.

Midt i Nørager ligger det lokale kultur- og medborgerhus ”Kig Ind”.

Her er lokalerne normalvis udlejet til årets konfirmationer, men i øjeblikket er døren lukket og lokalerne aflåste.
Alt lukket ned
”Vi har måtte lukke alt ned” fortæller Birgit Jensen, ”vi har måtte aflyse ca. 10 konfirmationer og imellem 10 – 15 møder i vores forskellige lokaler”. Tiden bruger Birgit Jensen dog fornuftigt. ”Vi har fået slebet og lakeret gulvet i vores store sal, en opgave der sjældent er tid til. Men gulvmanden ringede selv, og spurgte om det ikke ville være smart at få det gjort nu, hvor lokalerne alligevel er tomme, og det kunne jeg jo kun give ham ret i” fortæller Birgit.
Hovedrengøring
Tiden bliver også brugt til den helt store hovedrengøring. Bl.a. lamperne i den store sal, der hænger 3 – 4 meter oppe i luften bliver sjældent gjort rent, det er der tid til nu. Birgit Jensen fortæller ”Vi har allerede fået nye bookninger af de flyttede konfirmationer, men det er selvfølgelig med et vist forbehold, ingen kan endnu vide, hvordan situationen udvikler sig.”

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler