onsdag, april 17, 2024

Sortebakken Gymnastik byder på inspiration og fysisk aktivitet

Selvom Coronaen har sat en nødvendig stopper for sommergymnastikken i Sortebakken Gymnastik Forening, er der stadig aktiviteter for børnene.

”I foreningen er vi meget opmærksomme på, at det kan være svært for familierne, at få en hverdag op at køre, hvor børnene både skal “gå i skole” derhjemme og beskæftiges. Tiden bliver lang uden legekammeraterne og institutionen/skolen,” fortæller instruktør Anne Lund Gormsen, der normalt står for de 3-6 åriges træning. Derfor har der i en periode dagligt været opslag på forenigens FB-side med fysiske aktiviteter, små hygge-projekter – idéer til de forældre, der gerne vil have lidt inspiration. ”Vi har med nogle af aktiviteterne forsøgt at lægge op til, at børnene også tænker på de kære, de for tiden ikke kan besøge, ved at lave små hilsner. Fremadrettet efter institutionernes opstart bliver det ikke daglige opslag, men et par gange om ugen.”
Formand for foreningen Dorthe Sennenwaldt fortæller at opslagene har været flittigt besøgt – op til 1100 besøg på en enkelt dag. Derfor vil der være ny inspiration, også efter den 15. hvor mange institutioner starter op igen og forhåbentlig indtil alle er afsted i en eller anden form. Efterspørgslen har været overraskende stor og det er dejligt at vi som forening kan bibeholde kontakten til vores små gymnaster.
Fredag i påsken var aktiviteten en tegnekonkurrence og den heldige vinder var Anna med en flot tegning af en påskekyllinge-familie og en masse påskeæg.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler