onsdag, juni 19, 2024

VIL DU MED I BIOGRAFEN Kinorevuen Drive in Bio på Jamborettepladsen 7. – 9. maj

Kevin Hart, Dwayne Johnson, Karen Gillan and Jack Black

FREMAD
m. Dansk tale
I Disney og Pixars ”Fremad”, der foregår i et forstads-fantasymiljø, får brødrene Ian og Barley foræret en trylleformular, som de bruger til at fremmane deres far – eller i al fald halvdelen af ham. De to brødre må derfor lede efter et gammelt kort som kan lede dem videre til Fønixjuvelen hvor de kan fuldende deres færd. Undervejs opsøger de Manticore, der engang var en frygtløs kriger, men som nu bestyrer en kro. De to brødre drager derfra ud på en storslået færd for at opdage, om der stadig er en smule magi tilbage i verden.
Filmen er med dansk tale.
Filmen vises torsdag den 7. maj kl. 21.30

JUMANJI:
THE NEXT LEVEL
Adventurefilmen ‘Jumanji: The Next Level’ er en efterfølger tilesuccesen”Jumanji: Welcome to the jungle.
De fire venner fra den første film er tilbage, mens det farlige Jumanji-spil atter byder på store udfordringer. For da en af vennerne forsvinder ind i spillets jungle, følger de tre andre efter. Tror de da.
For intet er helt som tidligere, og bl.a. er den forsvundne Spencers bedstefar på mystisk vis er havnet i spillet.
Godt nok indtager vennerne nye avataerer i denne omgang, men deres redningsmissionen står som i den første film også på en række farlige udfordringer, mens de ligeledes må redde Jumanji fra en fæl fjende.
‘Jumanji: The Next Level’ har igen Dwayne Johnson, Jack Black, Karen Gillan og Kevin Hart som avatarer i Jumanji-spillet, og derudover er Danny Glover og Danny DeVito med på rollelisten.
Filmen vises fredag den 8. maj kl. 21.30

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler