lørdag, juli 20, 2024

Telenor opsætter ny mobilmast i Haverslev Den ikoniske H-mast nedtages indenfor de næste 2 uger

Telefonmasten alle genkender. Den ikoniske H-mast i Haverslev har fungeret som et pejlemærke i mange år. Nu er den dog blevet så rusten, at den ikke længere, sikkert, kan benyttes af telenors teknikere.

Alle kender sikkert til den ikoniske 42 meter høje H-formede mobilmast i Haverslev.

Den ikoniske mast er dog så plaget af indvendig rust, at Telenor af sikkerhedsmæssige årsager har måtte erstatte H-masten med en helt ny mobilmast. Telenor-kunder i Haverslev, og de mange tusinde Telenor-kunder som kører forbi på motorvejen hver dag, kan dog glæde sig over, at den nye mobilmast allerede er blevet rejst med nyeste

Jesper Mølbak, Netværksekspert i Telenor

netværksteknologier, som skal sikre kunderne en stabil og hurtig mobilforbindelse.
”Det er lidt vemodigt at tage afsked med den særprægede H-mast, der stammer helt tilbage fra Sonofon-tiden, og den har for mange nordjyder fungeret som et kendetegn ved Haverslev. Vi måtte dog til sidst erkende, at masten ikke er forsvarlig at have stående, da den er rusten indvendig og derved ikke længere sikker for vores teknikere. Derfor forventer vi at nedtage masten i løbet af uge 21-22. En ny mast har dog allerede indfundet sig lige ved siden af, og i fremtiden skal den sikre et godt og stabilt mobilsignal til Haverslevs borgere” udtaler netværksekspert i Telenor, Jesper Mølbak.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler