søndag, juni 16, 2024

Vindere af konkurrencen om en DVD-film

I de to foregående uger har vi i Nørager Avis kørt en konkurrence, hvor vores læsere har haft mulighed for at vinde en DVD med filmen ”de forbandede år”
På redaktionen har vi modtaget rigtigt mange besvarelser, både leveret i vores postkasse men også indsendt på e-mail.
Torsdag den 28. maj udtrak vi 2 vindere, der havde svaret rigtigt på spørgsmålene.
Straks efter udtrækningen ringede vi op til de heldige vindere og overbragte dem nyheden om at de havde vundet.
Vinderne blev Ellen Vestergaard og Gerda Troelsen. I telefonen aftalte vi straks at de kom samme dag og hentede deres film samt stillede op til en fotografering med præmien. Gerda Troelsen glædede sig til at se filmen, sammen med sin mand. Hun husker selv tydeligt krigen, især hvordan tyskerne overtog hendes skole hvor hun netop, som 6-årig var startet. Hun fortalte også om sin far, der havde hjulpet med at samle våben ind når de blev kastet ned med flyvemaskine i Hornum. Herefter gemte han dem i kartoffelkælderen for senere at fragte dem til Aars, gemt i en vogn fyldt med kartofler. ”Vi børn vidste selvfølgelig ikke noget om det” fortæller hun ”det var først efter krigen at vi fik at vide hvad han og naboerne havde lavet. Vi kan prise os lykkelige for at tyskerne ikke var interesseret i kartofler dengang”

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler