torsdag, juli 18, 2024

Volstrups sportstrup slår ud efter forsømt forår

Corona-situationen har også givet de lokale golfspillere udfordringer, men nu er sportstruppen fra Volstrup Golfklub godt i gang med sæsonen.
Endelig er de dygtigste golfere fra Volstrup Golfklub kommet på græs og er klar til den noget afkortede golfsæson. Sportstruppen, der består af et damehold og to herrehold, mødtes forleden til fællestræning hver for sig, og de kunne ved den lejlighed trække i spritnyt klubtøj præget med den nye sponsor, Technicon.
Indehaver Jacob Rømsgaard er selv ivrig golfspiller, men kan som de fleste andre golfspillere næppe præstere lige så millimeter-præcise bevægelser, som de produkter, som hans virksomhed leverer. Technicon er specialiseret i robotteknologi og robotløsninger og har under nedlukningen af Danmark blandt andet arbejdet på en fuldautomatisk robot, der kan pode mennesker for smitte med Covid 19.
Hos Volstrup Golfklub er man glade for at få Technicon som sponsor.
– Det er en stor fornøjelse for os at få lov til at repræsentere en spændende lokal virksomhed med et globalt udsyn, siger Carsten Oddershede, der er
formand for sportsudvalget i Volstrup Golfklub. Spillerne kommer til at bære det nye klubtøj landet rundt i Danmarksturneringen og til eksempelvis Beierholm Golfmarathon i næste måned på hjemmebanen. I Volstrup Golfklub vægter et godt sammenhold og en stærk klubånd vægter højere end individuelle resultater.
– Vi drømmer selvfølgelig altid om gode resultater og sejre, men vægter altid det sociale sammenhold og et godt træningsmiljø højest. Hvis det udelukkende var resultaterne, der var i højsædet, så var der nok nogen af vores bedste spillere, der spillede i andre klubber, siger Carsten Oddershede.
Volstrup Golfklub, og den fantastiske golfbane nordvest for Hobro, så dagens lys i 2006. Klubben har 630 medlemmer, og den naturskønne golfbane er overordentligt
velbesøgt af golfspillere fra både nær og fjern.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler