lørdag, juni 22, 2024

Fernisering på Foto-udstilling i Kig-Ind

Nørager Kultur- og Medborgerhus Kig Ind, inviterer til fernisering og åbning af en spændende fotoudstilling.

Kunstnerne denne gang er Kunstgruppen Karlsvognen fra Guldbæk med deres udstilling Naturspor, samt keramik, og autodidakt fotograf Leif Borbye fra Hobro.
Det er nogle spændende og flotte naturbilleder som er indfanget af kunstnerne med deres mobiler og fotografiapparater.
Naturspor.
Kunstgruppen Karlsvognen, der er en sammenslutning af lokale kunstnere i Guldbæk har eksisteret i 5 år. Gruppen består af 4 aktive medlemmer.: Birgit Christensen, Marianne Uhrenholt, Ruth Uhrenholt og Charlotte Klemmensen, der sammen har stået for en række udstillinger og events listet på gruppens tilhørende CV.
Udstillingen Naturspor er resultatet af en naturfotokonkurrence, som blev afholdt i Guldbæk i foråret 2019 og som blev kurateret af Karlsvognen. En større mængde billeder fra temaet lokal fotosafari, – hvor fotoguide Bodil Tejg Krunderup instruerede i mobilfotografiets kunst, – blev indsendt af deltagerne til fotokonkurrencen, og mere præcist blev 46 billeder uvildigt bedømt af Karlsvognen og en ekstern bedømmer.
Udstillingen viser de 19 bedste naturbilleder, der blev udvalgt og siden forstørret til formatet 60 x 80 cm.
Udover de flotte fotoplancer udstiller Karlsvognen også keramik.
Leif Borbye er autodidakt fotograf fra Hobro.
Han begyndte for alvor at fotograferer, da han blev pensionist. Inspirationen finder han overalt, – det kan være det storladende eller det kan være nærbilleder… det kan være sjove og spændende former og farver, som kan være abstrakte, figurative eller skulpturelle, som man f.eks. finder det på en losseplads.
Det kan være natur: En trærod, vandspejlinger, is- formationer i en vandpyt eller i en bæk. Hvert enkelt billede fortæller sin egen historie. Slip fantasien løs, – så kan du måske se drama, eventyr og historie.
Alle er velkommen, man kan møde kunstnerne til ferniseringen og Kig Ind er vært med et lille glas.
Udstillingen kan ses i bibliotekets åbningstider.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler