søndag, juni 16, 2024

Johnny Madsen Jam

Så er der gang i musikken igen i KIG IND i Nørager. Vi åbner for musikken med virkelig god gammeldags Rock’n’Rol, som en fast tradition er der hyggelig samvær omkring maden inden koncerten. Det sker fredag den 18.september. Johnny Madsen Jam er en velsmurt maskine af vellyd og afbalanceret dansk jordforbindelse, serveret med fynsk charme og velplacerede anekdoter mellem alle de klassiske Johnny Madsen sange. Bandets repertoire tæller selvfølgelig alle Johnny Madsens hits. Johnny Madsen Jam har gennem snart IO år oparbejdet et renomme’ som et solidt alternativ til den ægte vare. De spiller mere end 60 koncerter om året over det meste af landet til festivaler, by -og havnefester og små og store indendørs events. Deres show er, mere end nogensinde, en hyldest til den ægte vestjysk rock’n ‘roller. Johnny Madsen har udtalt “Tak fordi I vil spille mine sange” Vi har naturligvis dækket op med behørig afstand efter corona regler, og hvad der ellers er af restriktioner i den forbindelse

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler