torsdag, juli 18, 2024

Ny chef for Sundhed, kultur og fritid i Nørager Kommune

Ny chef for Center Sundhed , Kultur og Fritid

Lotte Worup starter 1. januar 2021 som chef for Center Sundhed, Kultur og Fritid i Rebild Kommune.
47- årige Lotte Worup har flere års ledelseserfaring og et solidt kendskab til området, særligt kultur- og fritidsområdet. Hun har de seneste fem år været chef for Fritid og Kultur samt Sekretariatet for Børn og Kultur i Brønderslev Kommune. Hun har en masteruddannelse i Læreprocesser med specialisering i Ledelse og Organisationspsykologi fra Aalborg Universitet og er i gang med Master of Public Governance på Aalborg Universitet.
Jes Lunde, kommunaldirektør i Rebild Kommune ser frem til samarbejdet med Lotte Worup:
-Vi er rigtigt glade for, at det er lykkedes at tiltrække en så stærk profil til jobbet. Lotte Worup kommer med stor erfaring og engagement til de spændende og tværfaglige opgaver i Center Sundhed, Kultur og Fritid.
Om de nye udfordringer siger Lotte Worup:
-Jeg glæder mig til at blive en del af Rebild Kommune. Det bliver spændende at være med til at virkeliggøre de to nye politikker; Politik for Oplevelser, fritid og fællesskaber og Politik for Omsorg og sundhed i samarbejde med mine nye lederkollegaer, medarbejdere og de mange lokale foreninger, frivillige organisationer og ildsjæle. Enkeltvis kan vi en del, men sammen kan vi endnu mere!
Lotte Worup bruger fritiden på familien, byens kulturtilbud, hus, have, golf og motion. Hun begynder i sin stilling den 1. januar 2021.
Lotte Worup overtager stillingen fra Claus Holm, der efter 12 år i Rebild Kommune har fået nyt job som underdirektør i Motorstyrelsen.
Yderligere oplysninger

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler