søndag, juni 16, 2024

Ingen jul i Nørager uden Julemand!

Sidste år lykkedes det børnene at få vækket julemanden der havde sovet hele året på loftet hos tømmerhandlen. Lykkedes det mon også i år…

I snart 50 år har Julemanden besøgt Nørager op til jul – og det er vel og mærke den samme Julemand gennem alle årene.

Sådan en tradition kan man ikke bare bryde, Corona eller ej! Og da diverse restriktioner har gjort det umuligt at mødes så mange mennesker fysisk, så er borgerforeningens julearrangement flyttet over på foreningens facebookside – facebook.com/9610Noerager
Søndag den 13. december kan du fra kl. 10.00 gå ind på facebooksiden og følge med i, om det lykkes at finde og vække Julemanden. Her vil en lille trio bestående af musiknissen, Hans Troest, sognepræst Rikke Wisby og Gert Rubæk fra borgerforeningen nemlig gå på nissejagt. Og mon ikke det nok skal lykkes at finde den gamle Julemand, så julestemningen for alvor kan gøre sit indtog i byen.
Julemanden kan i år heller ikke uddele slikposer til børnene, men fra Julemandens kommandocentral forlyder det fra pålidelig kilde, at alle byens børn kan henvende sig i SPAR søndag den 13. december, hvor alle de glade ansatte nisser i butikken vil uddele en lille slikpose til børnene.
Søndag kl. 11 vil borgerforeningen også livestreame udtrækningen af årets medlemskonkurrence, hvor der mellem alle, der har betalt deres medlemskab til foreningen, vil blive udtrukket en vinder af en flot præmie – en stor julekurv til en værdi af 500 kr.
Søndagen efter, den 20. december, vil vinderne i borgerforeningens julekonkurrence i Nørager Avis blive udtrukket og offentliggjort på facebooksiden; vinderne vil også få direkte besked.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler