lørdag, juni 22, 2024

Ny daglig leder til Kig Ind i Nørager

Torben Thulstrup er den nye daglige leder af Kig-Ind i Nørager. Privat bor han i Nørager. Han overtager stillingen allerede den 1. januar.

Birgit Jensen, der i tæt ved 20 år har været det ansigt man møder i Kig-Ind i Nørager, har valgt at benytte udgangen af 2020 til at gå på efterløn.

Bestyrelsen i Kig-Ind, har derfor i annoncer her i avisen, søgt efter en afløser der kan overtage Birgit rolle i kulturhuset.
En ansøgning vakte særlig interesse ved gennemgangen, og nu er Kig-Ind klar til at præsentere Birgits afløser.
Allerede d. 1 januar starter Torben Thulstrup jobbet som daglig leder for Kultur- og Medborgerhuset Kig Ind i Nørager. Den 33-årige Torben Thulstrup er uddannet skolelærer og har arbejdet som sådan de sidste 8 år. Torben Thulstrup kommer med en solid erfaring med at skabe og opretholde relationer, som han nu skal bringe i spil blandt brugerne i Kig Ind. Kendskab til frivillighed har Torben Thulstrup blandt andet fra sin tid som medstifter og kasserer i foreningen Esport Himmerland, foruden flere års gænge i fodboldklubber i det nordjyske.
Poul Larsen, der er bestyrelsesformand for Kig Ind, ser frem til samarbejdet med Torben Thulstrup, og udtaler ”Vi er i bestyrelsen for Kig Ind rigtig glade for, at det er lykkedes at tiltrække en lokal og stærk profil til jobbet.” Torben Thulstrup kommer med nye idéer og et nyt blik på kultur- og medborgerhuset, så vi ser frem til et spændende samarbejde om den daglige drift til gavn for alle vores brugere i huset.
Om de nye udfordringer siger Torben Thulstrup ”det bliver et helt nyt kapitel i mit arbejdsliv, som jeg ser meget frem til at påbegynde, når jeg pr 1/1-20 starter i Kig Ind i Nørager. Det bliver meget spændende at prøve noget helt nyt og noget, som ligger lidt væk fra lærergerningen. Jeg glæder mig til at udnytte mine erfaringer fra de sidste 8 år og være med til at sætte et præg på byens kulturcentral.
Torben Thulstrup er bosat i Nørager. Han begynder i stillingen den 1. januar 2021.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler