onsdag, maj 29, 2024

Mangelfuld kommunikation til borgere der kan blive vaccineret

De har haft travlt hos Statens seruminstitut og hos de ansatte i kommunerne. Her står de for at skulle informere borgerne omkring mulighederne for at blive vaccineret.

Invitationen til borgerne der kan tilmelde sig en Corona vaccine bliver udsendt i e-boks men går i mange tilfælde ulæste hen. I de tilfælde hvor den ældre borger er fritaget for digital post benyttes der selvfølgelig almindelige breve for at informere. Brevene er dog i mange tilfælde for lang tid om at nå frem. Derudover er der i de fremsendte breve ikke oplyst et telefonnummer. Og netop et telefonnummer er nødvendigt for at kunne tilmelde sig vaccinen. I stedet henvises der i brevet til at man kan finde telefonnummeret på internettet.

Hos flere vaccinationssteder er der mange uudnyttede tider og det tilskrives den dårligt planlagte kommunikation.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler