lørdag, juni 22, 2024

Velkommen til fællesgudstjeneste under åben himmel

I Rørbæk, Grynderup og Stenild kirker har foråret været præget af begrænsning på både sang og deltagerantal ved alle gudstjenester, men nu, hvor de udendørs corona-begrænsninger lempes, glæder menighedsrådene sig over at kunne invitere til festlig sommergudstjeneste med efterfølgende kaffebord i Rørbæk præstegårdshave.

Under åben himmel lægges der op til fuldtonende fællessang af både sommersalmer og sange, når Trio Bas & Helt, som består af sanger Pia Helt, pianist Lars Jørgensen og bassist Poul L. Jørgensen, lægger stemme og musik til gudstjenesten. 

Under kaffen kan man se frem til soloindslag fra trioen, som glæder sit publikum med både bløde popballader, svingende jazz, afro-amerikansk gospel og insisterende bossa-novatoner.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler