onsdag, april 17, 2024

Sommerudstilling i Kultur- og Medborgerhuset Kig Ind i Nørager

NØRAGER: Kig Ind inviterer til fernisering søndag eftermiddag den 4. juli.Udstillerne er denne gang Kig Ind’s egen malecafé, som udstiller det forgangne års kunstværker. Der er ni udstillere, som hver især har formgivet deres egne udtryk på lærred og papir, og alle har hver især søgt inspiration mange forskellige steder og hos hinanden.

Malecafeen er en gruppe tegne og male glade mennesker, som mødes hver mandag aften. Lissy og Per Carlsen, som henholdsvis underviser og hjælper på holdet, pointerer, at fællesskabet og den fælles interesse er i højsæde. Her lader man sig inspirere af hinanden

og deler ud af erfaringer på kryds og tværs. Nogle er mere øvede end andre, og nogle deltager, fordi de gerne vil vove sig ud i kunsten i at bygge et billede op med farver, blyant og pensel. Alle med interesse kan deltage.

Udstillerne er: Gitte Gandrup, Ella Marie Buskbjerg, Lizzi Nielsen, Vibeke Bøgh Kristensen, Petrea Thisted, Margit Laursen, Jytte Pedersen, Anette Kristiansen, og Lissy Edstoft Carlsen.

Udstillingen kan ses frem til den 22. august. Alle er velkommen til fernisering, hvor huset er vært ved et glas vin.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler