søndag, maj 19, 2024

Rødt-grønt valgforbund i Rebild: Enhedslisten og SF i parløb

REBILD: Enhedslisten og SF går sammen i valgforbund ved det kommende kommunalvalg i Rebild kommune. 

Det er der mange gode grunde til, lyder det samstemmende fra de to partier på venstrefløjen.

– Først og fremmest vil vi gerne have rød-grønne stemmer i byrådet til venstre for Socialdemokratiet. Det vil vi gerne arbejde sammen om, fortæller de to spidskandidater, Flemming Larsen (EL) og Morten Kamstrup (SF). – Det er derfor helt naturligt, at vi indgår i valgforbund sammen.

Bestyrelserne i de to partier har samstemmende nikket ja til valgforbundet og der er stor opbakning til begge spidskandidater og til samarbejdet mellem EL og SF, oplyser bestyrelsesmedlem Robert Svendsen (EL) og formand Nicolai Abildgaard (SF).

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler