torsdag, juli 18, 2024

Holger Pedersen (C) stopper i Rebild byråd

Efter 13 år i henholdsvis Nørager og Rebild byråd, har Holger Pedersen (C) besluttet at stoppe med udgangen af denne valgperiode. Han er taknemmelig for den store tillid og opbakning, som han har modtaget igennem årene. 

Holger Pedersen: – Det er utroligt vigtigt for et lokalområde, at være godt repræsenteret i byrådet. Ikke at et par lokale mandater kan afgøre tingene, men det er nødvendigt, at de er der og kan være med til at rejse lokale ønsker/sager og lægge pres på beslutningerne. Som eksempler fra de seneste år kan nævnes cykelsti mellem Rørbæk og Nørager, etablering og fastholdelse af børnehave i Rørbæk, fastholdelse af plejehjem i Nørager, ny administrationsbygning i Nørager, beslutning om at bygge ny børnehave/vuggestue i Nørager m.m. samt ikke mindst udbygning af bosætningsmuligheder og industriudvikling i Nørager og Haverslev. 

Kim Hornbech (C), der er er opvokset i Grynderup og aktiv i flere foreninger, stiller op som lokal byrådskandidat i Nørager-området.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler