lørdag, juni 22, 2024

Hjerterum

Jeg har oplevet på tætteste hold, hvordan det er at være beboer og pårørende på Nørager Friplejehjem, og jeg har kun de allerbedste minder herfra. Min mor fik det nye hjem, som hun ønskede sig, da hun ikke længere kunne være i egen bolig. 

Her mødte hun personale, der var der for hende. De gav en enestående omsorg, pleje og praktisk hjælp. Maden var et helt kapitel for sig selv. Den så altid indbydende ud og smagte til ug hver gang. Duften fra køkkenet spredte sig hver dag, så smagsløgene blev tændt.

Personale du møder lige fra receptionen, rengøring, pedel, køkken, pleje og ledelse er alle dedikeret til deres arbejde i tæt samarbejde, hvor tværfagligheden og næste kærligheden er i højsædet til gavn for den enkelte beboer.

Tæppet på gange indbød til at gå videre. Det gav varme og mindede om et almindelig hjem….. ligesom det var: Det nye hjem, Nørager Friplejehjem har skabt. 

Mor, der ikke er her mere, sagde ofte: Det så godt at være her. Jeg har det rigtig godt her. 

Jeg giver jer alle min varmeste anbefaling. 

Af hjertet tak til jer alle.
Venlig hilsen Birgit Pedersen

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler