torsdag, maj 23, 2024

Kalk, vitaminer og mineraler

Det kan føles som en jungle, at finde det rigtige kosttilskud, når det gælder vitaminer og mineraler. Specielt hvis man har knogleskørhed, og gerne vil vedligeholde sine knogler og forebygge brud. Derfor har Osteoporoseforeningen inviteret farmaceut Heidi Heidemann Christensen, formand for Pharmadanmark i Nordjylland, til at fortælle og give gode råd om kalk og vitaminer. Det sker på et møde på Nibe Idræts- og Kulturcenter, onsdag den 27. oktober. 

Stærke knogler er en vigtig forudsætning for at undgå brud på hænder og håndled eller sammenfald i ryggen. Mange danskere lider af knogleskørhed, uden man selv er bekendt med det, og får først konstateret sygdommen når der er sket et brud. Kalk og D-vitamin er vigtige for at styrke og vedligeholde sine knogler, men ofte er man i tvivl om, hvor meget D-vitamin man bør vælge, for at fremme optagelsen af kalk, fortæller Anny Winther, formand for Osteoporoseforeningen afd. Nordjylland. 

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler