mandag, april 15, 2024

Infrastruktur, natur og trafiksikkerhed

Af Leon Sebbelin (B), Tommy Degn (O), Jesper Greth (V) og Lene Aalestrup (C).
Rebild Kommunes vækst kræver langsigtede løsninger og dem ønsker vi ikke at udsætte yderligere, så derfor skal der være plads til både nye skoler, institutioner og infrastruktur inkl. trafiksikring.

Vi har i knap 20 år talt om Ny Nibevej, som blev “født” tilbage i amterne. Efter kommunereformen “adopterede” Rebild Kommune dette projekt, som gang på gang blevet udsat på grund af pres på anlægsbudgetterne.

For ikke at skabe flere kortsigtede løsninger, skal vi nu have Ny Nibevej gjort til virkelighed, således vi sikrer en lukning af den nuværende Nibevej, hvor de bløde trafikanter skal kunne færdes i sikkerhed og hvor den grønne kile bliver videreført med smukke naturstier gennem hele ådalen. Det vil også betyde en god trafiksikker skolevej både for børnene i Høje Støvring og Buderupholm. Derudover vil cykelstien fra Gravlev til Støvring forbedre vejen ind til Støvring by, hvor Hobrovej i syd samtidig bliver udbygget med svingbane.

Vi er ikke i mål med disse løsninger, men vi tager et stort og afgørende skridt men etableringen af Ny Nibevej. Herefter skal der findes en god løsning med cykelstier fra Skørping til Støvring, samt i andre områder, hvor der skal laves cykelstier og have nedsat hastighed for biltrafik.

Alt dette skal ske med god borgerinddragelse, så vi får finjusteret og optimeret løsningerne med stor gennemsigtighed og med trafiksikkerheden for øje. Vi må ikke udsætte projekterne yderligere, det skylder vi vores borgere, men vi skal gøre det i fællesskab, så vi kommer godt i mål.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler