lørdag, juli 20, 2024

Anders Bircow ”One-man sjow” i Kig Ind

NØRAGER: Den garvede entertainer Anders Bircow gæster fredag den 12. november Kultur- og Medborgerhuset Kig Ind i Nørager.
Anders Bircow disker op med et hæsblæsende show, hvor der både er musikalske delikatesser, morsomme parodier og sjove beretninger, også om Linie 3, jokes, stand-up, parodier, Rasmus Seebach, Joe Cocker, Julio og alle de andre, der skal ha’ en kærlig spiddende kommentar.

Anders Bircow er først og fremmest kendt som den kreative ankermand i samarbejdet med kollegaerne i “Linie 3” – et samarbejde der strækker sig helt tilbage til de glade elevdage på Aarhus Teater. Sammen har de tre slået sig fast som ét af landets absolut største shownavne med adskillige tv-optrædener, shows, videoudgivelser fra deres shows samt pladeindspilninger bag sig. 

I dette show oplever man Anders Bircow alene og på slap line – i et forrygende one-man-show, der sætter gang i lattermusklerne. Bevæbnet med sin guitar begejstrer han publikum med sine parodier og vanvittige indfald. 

Det hele krydres med musikalske indslag, som eksempelvis 21 Beatles-sange på tre minutter. Som entertainer forstår han til fulde at tage bestik af det aktuelle publikum og målrette sin optræden herefter. 

Showet serveres med den sædvanlige charmerende frækhed og et humør, der smitter alle blandt publikum!

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler