lørdag, juli 20, 2024

Med Sofie i skoven

REBILD: 250 deltagere fra hele landet var samlet i Rebild i uge 43, hvor Klima Rebild var vært for en skov-konference. Der var oplæg fra forskere, interesseorganisationer og politikere om forskelle i biodiversitet i urørt og dyrket skov samt om skovens betydning for klimaet, den grønne omstilling og erhvervslivet.

– Der er brug for meget mere skov i Danmark, hvis vi skal i mål med den grønne omstilling, sagde Sofie Carsten Nielsen fra Radikale Venstre på konferencen. Mere skov vil kunne binde mere CO2 og dermed bidrage til at indfri de internationale klimamål. Men CO2 reduktion er jo kun ét af de mange formål, som skovene tjener. Biodiversitet, rekreative formål og arbejdspladser er også vigtige. Spørgsmålet er derfor, hvordan vi samtænker flere formål i konkrete løsningsforslag? Samme spørgsmål er også vigtigt ift. lovgivning om urørt skov og naturnationalparker.

Rebild Radikale Venstre har derfor inviteret Sofie Carsten Nielsen til at gå en tur i den skønne natur i Rebild Bakker torsdag den  4. november for at snakke om konkrete forslag til løsninger. Arrangementet er åbent for alle, for de bedste løsninger finder vi i dialog og bredt samarbejde.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler