lørdag, juli 13, 2024

Onsild Messe & Julegavemarked har atter fuldt hus med 49 udstillere

Det, som er noget ganske særligt ved Onsild Messe & Julegavemarkedet, er ikke bare smukke lækre hjemmelavede juleting, man finder på messen. Nej, flere udstillere byder også på rigtig mange spændende og kreative ting, som kan bruges hele året rundt.

Det er derfor et besøg værd at kigge forbi Onsild Hallen den 5. december. Det er blevet god tradition, at Onsild Messen finder sted 2. søndag i advent, som folk vil kunne huske, ligger fast på denne dag.

Her byder vi i år på ikke mindre end 49 forskellige udstillere, som kommer fra et meget bredt geografisk område. 

28 nye udstillere i år vidner om at Messen er blevet kendt og får fornyelse fra gang til gang, men også de lokale er rigtig gode til at bakke op tilbagevendende omkring Messen.

Udstillerne byder på fantastiske ting, som kan være ideelt til julegaveideer og julepynt.

For de morgenfriske er der til de første 100 gæster fra kl. 9.00-10.00 gratis kaffe, rundstykker og ost.

Ellers er der igennem dagen sørget for god forplejning i cafeen.

Man har også sørget for en god omgang spænding med et flot gavebord til Amerikansk lotteri med fine gevinster dels skænket af udstillerne og lokale erhvervsdrivende. 

En del af overskuddet fra lotteriet går til Onsild Borgerforening med diverse tiltag til byen.

Desværre er man ikke ovre Corona-restriktionerne som håbet. Regeringen har bestemt, at man skal vise gyldigt Coronapas eller have en negativ Coronatest, når man besøger større forsamlinger på 200 og derover. Derfor hav pas eller test parat ved indgangen, når messen besøges. Vi ønsker at passe på hinanden og har sprit ved indgangen og i cafeen. 

Onsild Messen i den nuværende form og ændring til at være en tradition 2. søndag i advent blev overtaget af Dorte Rask Laursen i 2018 – som koordinator og  arrangør af messen.

At den også hedder Julegavemarked blev til ved året forinden, da Dorte arrangerede et mindre julegavemarked i skolens gymnastik sal.

Det er håbet, at Onsild Messe & Julegavemarked  fortsat må være en super god tilbagevendende og velbesøgt begivenhed i december, hvor godt folk mødes og hygger sig og får gjort en god julehandel. 

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler