tirsdag, juni 25, 2024

Handicapbus som ”julegave”

Her får forstander Susan Lundgren Hansen overrakt det ’synlige’ bevis på et tilskud på 250.000 kr. fra Jutlander Fonden Hobro. Det er fondens Poul Søndberg (t.h.) og bestyrelsesmedlem Poul Erik Larsen, der står for overrækkelsen.

Få dage før jul, tirsdag den 21. december, fik Nørager Friplejehjem overdraget en stor ”julegave”. Det var en handicapbus, der nu gør det muligt, at beboerne kan komme på ture ud i naturen eller til forskellige oplevelser i landsdelen.

NØRAGER: Gaven vakte berettiget glæde hos beboerne, hvoraf mange var mødt frem uden for friplejehjemmet for at modtage bussen, da den ankom kl. 14.30 med friplejehjemmets pedel, Palle Bagger som chauffør. Og flere skulle straks hen og se bussens indretning.

Ved et efterfølgende traktement takkede friplejehjemmets forstander, Susan Lundgren Hansen, for de store donation.

Giverne var som tidligere omtalt Jutlander Fonden Hobro, Nørager Brugsforening, Erik Ugilt Hansen, Volstrup, Svend Møller Hansen, DS Stålkonstruktion i Hobro og Jens Nielsen, Nørager (Elcold i Hørby).

Jutlander Fonden Hobro er en enorm stor fond, som gennem årene har ydet støtte til en række projekter i landsdelen, herunder også Nørager, og Nørager Brugsforening, der driver udlejning af ejendom og drift af tankstation og vaskehal har udviklet sig til en lokal fond.

De tre øvrige sponsorer er private erhvervsvirksomheder. Som repræsentant for dem har Erik Ugilt Hansen, Volstrup tidligere udtalt: 

– Vi er alle tre med på, at det er vigtigt, at nogen er parate til at støtte, i særdeleshed økonomisk, når der er ildsjæle, som tager et initiativ til gavn for et lokalområde. Med donationen ønsker vi at udtrykke vor beundring for den indsats, som ildsjæle gennem årene  har ydet, og som har været meget afgørende for, at Nørager er inde i en god udvikling.

Ved overdragelsen af handicapbussen var Nørager Brugsforening repræsenteret ved bestyrelsesmedlemmerne Brian Harpøth og Lene Hammer samt formanden, Kaj Lundgaard Nielsen, (t.h.).

 

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler