lørdag, juni 22, 2024

En epoke i Stenild er slut

STENILD: Det store loppemarked i Stenild er afholdt for sidste gang. Det vil sige, at det er slut med at indlevere/afhente loppeeffekter. Folkene bag loppemarkedet er løbet trætte. De fleste har været med siden starten i 2000.

Loppemarkedet startede egentlig op for at samle penge ind til Stenild Naturlegeplads. Det har siden kørt som en stor begivenhed, der langsomt voksede sig så stort, at det tiltrak kunder fra hele Nord- og midtjylland.

Sidste år blev det til 20 års jubilæum, hvor overskuddet var rekordhøjt, efter aflysning på grund af coronanedlukning i 2020.

Overskuddet på de godt 43.000 kr. vil blive brugt på et nyt legestativ på sportspladsen og en stor sommerfest for hele familien/hele byen, der skal være med til at samle byen og oplandet omkring Stenild, oven på de sidste års corona. En dag, hvor der vil være aktiviteter over hele dagen for hele familien, med fællesspisning i teltet som afslutning på dagen.

Det bliver den sidste aktivitet loppemarkedudvalget står for.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler