torsdag, juni 13, 2024

Ugens film i Kinorevuen

Kinorevuen i Skørping viser i denne uge bl.a. følgende nye film:

Nightmare Alley
Da den karismatiske, men uheldige Stanton Carlisle møder den clairvoyante Zeena og hendes tidligere-tankelæsende-mand Pete i et omrejsende cirkus skaber han sig opskriften på succes og bruger sin nye viden til at svindle og bondefange den rige elite i 1940’ernes New York.
Med den virtuose Molly ved sin side, planlægger Stanton at snyde en farlig forretningsmand med hjælp fra den mystiske psykiater der kan vise sig at være hans største modstander til dato.
Nightmare Alley er instrueret af Guillermo del Toro, der fortsætter sit succesfulde samarbejde med den danske filmfotograf Dan Laustsen. Laustsen blev nomineret til en Oscar for sit arbejde på Toros sidste film, The Shape of Water, og denne gang er billederne i samme høje liga.
Filmen har et stjernespækket cast med bl.a. Bradley Cooper, Cate Blanchett, Willem Dafoe, Rooney Mara og Toni Collette.

Vildmænd
Martin skredet fra det hele. Til Norge. For at bo i naturen og jage sin egen føde. Som en rigtig vildmand. Men da hashsmugleren Musa pludseligt dukker op nær hans lejr – blødende og forslået efter et biluheld – bliver Martins selvrealiseringsprojekt vendt på hovedet. Snart er det umage makkerpar på flugt gennem barske fjelde, med norsk politi, Musas rivaler og Martins intetanende hustru lige i hælene.
Nordisk Film har med Rasmus Bjerg og Zaki Youssef sikret sig det mest umage par i dansk film i årevis. Rasmus Bjerg spiller den moderne mand Martin, der forsøger at afkoble sig fra civilisationen og finde sig selv i de norske fjelde.
Vildmænd er en absurd komedie om en mand på desperat flugt fra hamsterhjulet.
Filmen får premiere i Kinorevuen torsdag den 10. februar.
Se annonce.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler