onsdag, maj 29, 2024

Wild Rose Country Band gæster Kig Ind i Nørager

NØRAGER: Fredag den 11. marts gæster country-bandet Wild Rose Country Band Kultur- og Medborgerhuset Kig Ind I Nørager.

Inspirationen til bandets navn skal findes i Canada – nemlig staten Alberta, som også kaldes Wild Rose Country. Denne smukke vilde rose ses overalt i Alberta og er et symbol for det barske og betagende bjerglandskab, den vidtstrakte prærie og de mange smukke søer.

Wild Rose Country Bands iørefaldende og dansevenlige repertoire skal findes i den traditionelle ende af country skalaen og består af numre af fra blandt andre: Willie Nelson, Ned Miller, Buck Owens, Merle Haggard, John Denver, Randy Travis, Don Williams, Kenny Rogers, Johnny Cash, Allan Jackson, Eagles og mange andre. 

Wild Rose Country Band består af: Mads Hove Jeppesen guitars, banjo og vokal. Viggo Christiansen violin, mandolin, akustisk guitar og vokal. Steen Jeppesen trommer og vokal. R. B. Nielsen  bas og vokal. Torben Koch pedal steel guitar.

Disse fem musikere er gået sammen om bandet i deres fælles fascination af country musikken. De har alle mange års erfaring i forskellige musikalske sammenhænge og forskellige genrer – her er de i Wild Rose Country Band regi. Her er det iørefaldende, kendte melodier udført musikalsk og vokalt med stor respekt for genren. Country underholdning velspillet til country festen med glimt i øjet og højt humør fra scenen. Publikum kan roligt glæde sig til en hyggelig aften i country-musikkens tegn.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler