tirsdag, april 23, 2024

Socialdemokratiet holder den 18. stiftende generalforsamling

REBILD: I flere år har partiet i kommunen været opdelt i to lokalafdelinger og en fællesledelse. Nu lægges disse sammen til en ledelse der dækker hele Rebild kommune.

Formanden for fællesledelsen Anne Gormsen udtaler: – Vi har brug for en mere moderne og smidig ledelse, hvor alle lokalområderne er repræsenteret, men hvor vi ikke som tidligere skal gennem flere led og møder, før vi kan træffe en beslutning eller handle på en henvendelse fra vælgerne.

Det er vigtigt for os i Socialdemokratiet, at vi er tilgængelige og repræsentative. Derfor opfordrer hun alle lokaltengagerede socialdemokrater til dels at stille op til den nye ledelse og til at møde op til den stiftende generalforsamling og være med til at lægge den fremtidige kurs.

Peter Hansen, formand for Socialdemokratiets byrådsgruppe, ser frem til den nye opbygning og glæder sig over fællesledelsen oplæg til den nye bestyrelse om, at afholde lokale borgermøder hvor partiets byrådsmedlemmer kan høre om hvad der rører sig lokalt, og hvad borgerne gerne vil have de arbejder med.
Se annonce.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler