onsdag, maj 29, 2024

Årets Fugleskydning finder sted på Nørager Stadion lørdag ved byfesten

Fuglekongen 2018 – Henrik Jakobsen (tv) og Fuglekongen 2019 – Henrik Hansen.

For 48 år siden blev der for første gang afholdt Fugleskydning i ”Grusgraven”. Dengang, i 1974, blev Fuglekongen N.P. Nielsen. Efterfølgende blev Fugleskydningen flyttet ud i skoven ved Skrænten, hvor der har været afholdt mange hyggelige skydninger.

Nu er tiden så kommet til endnu en logistisk flytning af Fugleskydningen. Byfestkomitéen har ytret ønske om at samle alle byfestens aktiviteter på samme lokation, og det er blevet positivt imødekommet af Fuglekongerne.

Årets Fugleskydning kommer således til at finde sted på Nørager Stadion lørdag i forbindelse med byfesten. Selve arrangementet ”skydes” dog allerede i gang med stort optog og musik fra Kimbrergarden ved middagstid. 

Optoget starter på festpladsen, og herfra går man ud til Fuglekongen 2019, Henrik Hansen. Henrik bliver afhentet på bopælen, Banevænget, hvor der gøres stop med tid til en lille forfriskning, inden turen går tilbage på stadion, hvor der skydes.

Arrangørerne håber meget på stor opbakning til årets Fugleskydning, og som endnu et nyt tiltag, vil årets Fuglekonge eller Fugledronning blive udråbt på Stadion efter endt Fugleskydning. 

Ved teltballet om aftenen vil den nye ”konge” også blive hyldet med en fælles skål.

Så mød op og deltag i den første Fugleskydning på Nørager Stadion, og grib samtidig muligheden for at skrive dig ind i Fuglekongernes historiebog.

Se annonce.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler