onsdag, maj 29, 2024

Byfesten er i fuld gang i Nørager

Glimt fra bankospillet 2019.

Byfesten i Nørager er allerede startet med opsætning af telt mandag og Serie 2 fodbold RIF mod Suldrup tirsdag. I de kommende dage er der et stort og varieret udbud af aktiviter helt frem til weekenden med fredag-lørdag som de største festdage.

Byfest-komitéen har gjort sig umage for at præsentere et program, der forhåbentlig vil blive godt modtaget. Oven på diverse corona-nedlukninger trænger alle i den grad til at blive “lukket ud”, og derfor håber man naturligvis fra komitéens side på, at de mange anstrengelser vil falde i gæsternes smag, og masser af borgere vil deltage i festlighederne.

Programmet i år byder bl.a. på bankospil onsdag aften. Gade- og firmafodbold, samt kåring af “Årets borger 2022” torsdag. Fredag vil der være fællesspisning i teltet, trylleshow, ungdomsdiskotek i teltet og live musik på stadion. Lørdag starter med at borgerforeningen serverer gratis kaffe og rundstykker på stadion. Herefter vil der være forskellige aktiviteter ikke mindst for børnene samt markedsdag. Som annonceret i sidste uge er den traditionsrige fugleskydning nu flyttet til stadion, hvor årets fuglekonge/-dronning vil blive kåret. Lørdag aften står på “Borgerbal” i teltet med musik af Martin Martens Nelsson.

De lokale butikker og virksomheder har vist deres opbakning til byfesten – vær opmærksom på dem, og benyt dig af deres fine tilbud – se byfest-siderne her i Nørager Avis. 

De er alle medvirkende til at en flot aktivitet, som Nørager Byfest, kan realiseres og udvikles.

Orientér dig om programmet her i Nørager Avis – og rigtig god byfest til alle!

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler