torsdag, april 18, 2024

Nørager Byfest er vendt stærkt tilbage

NØRAGER: Nørager byfest bliver altid afholdt i uge 24, men pga. corona har den ikke været holdt siden 2019. Arrangørerne havde derfor glædet sig meget til at kunne afholde den i år. Dog er der ændret lidt på traditionerne, idet man har flyttet hele byfesten op på stadion og det var været en succes! 

Byfesten startede tirsdag aften med en fodboldkamp mellem RIF/NIF og Suldrup. 

Onsdag blev der bakket godt op omkring vort bankospil, hvor der i år var rigtig mange flotte gaver sponsereret fra erhvervsdrivende i nærområdet. Der var kommet så mange, at man til sidst manglede bankoplader, men det blev heldigvis løst, så alle, der var mødt op, kunne få lov at være med til at spille om alle de flotte gaver. 

Torsdag var der til middag arrangeret frokost og fællessang, hvor Dortes musik spillede og fremførte sange fra Højskolesangbogen. 

Torsdag aften var der, som man plejer, gadefold, hvor der var to rækker, man kunne melde sig til. Der var en A-række og en familie-række, så der var mulighed for store og små kunne spille fodbold. Der var præmier til de bedst spillende hold, samt for bedst udklædte. I forbindelse med overrækningen af præmier, blev årets borger i Nørager også kåret. I år blev det Elin og Niels Jørgen, som skulle takkes for deres flotte indsats, som de gør for Nørager

Fredag var der lagt op til familiehygge i teltet, hvor Bambi, som har Sortebakkehallernes cafeteria, lavede mad. Dette var en succes og teltet var stort set fyldt op. Da børnene havde spist kom Børge Bandit og lavede tryllekunster og ballondyr. Efterfølgende var der lagt op til hygge for de unge mennesker, som kunne komme til disko i det store telt, og samtidig var der mulighed for at høre live-musik i det lille telt. Begge telte var velbesøgte.

Lørdag var der gang i byfesten fra morgenstunden af. Nørager Borger- og Håndværkerforening startede med at servere gratis kaffe og rundstykker på stadion. Dette var nyt for Nøragerborgerne, da det plejer at være afholdt nede på torvet. Heldigvis var der mange, som fandt vejen op på stadion. Der var samtidig mulighed for børnene at få lavet flot ansigtsmaling, hoppe på hoppepuder, få en træktur i en lille heste vogn. FDF var mødt op, således børnene havde mulighed for at bage pandekager over bål. 

Klokken 12.00 var Kimbergarden mødt op og afholdt en lille koncert, inden de gik i spidsen for optoget, som skulle ned og hente fuglekongen 2019 – Henrik Hansen på hans adresse. 

Efterfølgende blev der afviklet fugleskydning, hvilket også blev afholdt på stadion. Her var der også stor opbakning og vejret var for en gang skyld med arrang, så der blev hygget i solen. Dette års fuglekonge blev Sebastian Fogh. Et stort tillykke.

Nørager Byfest blev afsluttet af med Borgerbal i teltet. Her spillede M-music op til dans, og med en fantastisk stemning kunne byfest komiteen takke af for en vellykket byfest. 

– Vi vil gerne takke for den store opbakning og en kæmpe tak til vores sponsorer for deres sponsorater. Uden jer ville der ikke være en byfest i Nørager, så tusind tak.

På vegne af byfestkomiteen: Tina Sørensen

Flotte gevinster ved bankospillet.
Børge Bandit lavede tryllekunster og ballondyr.
Bambi, som har Sortebakkehallernes cafeteria, lavede mad.

 

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler