søndag, maj 19, 2024

Et brag af et 60-års jubilæum for Sortebakkeskolen

NØRAGER: – Vi har skabt rammen, men det er jer, der skal gøre det her til en rigtig festlig aften! Det var de indledende ord fra skoleleder Gitte Rubæk på Sortebakkeskolen i Nørager, når hun fra scenen kiggede ud over 700 festglade mennesker, da skolens 60-års jubilæum lørdag aften blev fejret i Sortebakkehallerne.

Inden velkomsten havde der været mange glade gensynsscener overalt i den fyldte sportshal, når gamle klassekammerater, tidligere og nuværende ansatte mødte venner, som de måske ikke havde set i mange år. Overalt gik snakken lystigt, og larmen fra 700 glade mennesker blev næsten øredøvende, og skolelederen måtte da også vente lidt, før hun kunne få ørenlyd til sin velkomst.

Den enorme flok af glade gæster havde derefter en særdeles festlig aften, hvor der blev danset, snakket, grinet, spist og – ja, nok også drukket en del. Da klokken var to, og lyset blev tændt, var hallerne da også stadig fyldte med feststemte mennesker, og det varede et godt stykke tid, før det lykkedes at få alle gæsterne ud i nattemørket. Udenfor stod en pølsevogn og ventede, og mange benyttede lejligheden til at forsætte det gode selskab udendørs med en hotdog i hånden – trods mørke, kulde og tåge.

700 glade mennesker deltog i jubilæumsfesten.
Snakken gik lystigt.
Bandet ”Drenge på tur” kunne virkelig få folk på dansegulvet og sætte gang i festen.

– Vi synes, det har været den mest fantastiske aften. Vi har kun mødt glade mennesker hele aftenen, og man kan blive helt rørt af alle de varme gensyn – både ens egne, men også alle de andre gamle venskaber, man kan se blive vækket til live igen. Det har været et kæmpe arbejde at lave festen, som vi faktisk gennem det seneste år har arbejdet med ved siden af alle daglige opgaver. Vi har fået god hjælp fra bl.a. tidligere ansatte, der har hjulpet med at finde frem til nogle af de tidligere elever, og uden deres indsats og uden vores fantastiske halinspektør, Bambi, var festen ikke lykkedes så godt. Så vi er både glade og taknemmelige her bagefter, slutter en glad – og noget søvnig skoleleder efter festen.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler