tirsdag, april 23, 2024

Poul Halberg, Bjørn Fjæstad, Søren Sko og Dicte er på vej til STUBhuset i Støvring

Er man til tressermusik, må man ikke snyde sig selv for denne fantastiske koncert, der hylder tiden, hvor der for alvor kom strøm på guitarerne.

Torsdag den 13. oktober står topnavne inden for dansk musik på scenen i Stubhuset. Denne aften handler koncerten om den musikalske guldalder i tresserne, hvor engelske grupper som The Beatles, The Rolling Stones, The Kinks, The Who, Dusty Springfield, The Hollies, Spencer Davis Group, m.fl. dominerede den internationale musikscene. Du kan opleve de fire solister give deres personlige fortolkninger af nogle af de mange hits fra dengang.

The British Invasion
Denne koncert ser tilbage på den gyldne periode midt i tresserne, hvor den ene engelske gruppe, efter den anden, fik kæmpe succes med ny musik som samtidens unge straks tog til sig. The Beatles og Rolling Stones var de første der slog igennem, men de fik hurtigt følgeskab af andre. 

Omfanget af engelske musikgrupper, der dengang erobrede Europa og USA, var så overvældende, at det i folkemunde blev kaldt ”The British Invasion”, hvilket også er overskriften på denne aftens koncert. 

Man kan glæde sig til at opleve de garvede rockveteraner Poul Halberg, Bjørn Fjæstad, Søren Sko og Dicte underholde med deres fortolkninger af de klassiske hits fra dengang. Bag sig har de et hold af super dygtige musikere – så det her bliver en stor og spændende aften. 

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler