onsdag, juni 19, 2024

Marianne Hansen – 25 år på Sortebakkeskolen

 

Marianne Hansen.

NØRAGER: Den 20. oktober havde Marianne Hansen været ansat i 25 år på Sortebakkeskolen som serviceassistent.

Det blev fejret onsdag i sidste uge, hvor kolleger og nærmeste familie var med til at festliggøre dagen for Marianne. Der er god grund til at markere et 25 års jubilæum – dem er der ikke så mange af længere, lyder det fra Gitte Rubæk, skoleleder på Sortebakkeskolen i Nørager.

Der blev holdt tale for Marianne, hvoraf det fremgik, at Marianne gennem alle årene har været med til at sørge for, at Sortebakkeskolen altid fremstår ren og pæn. Marianne er en værdsat medarbejder og kollega, som ved siden af sit job på skolen også er meget kreativ med pileflet, vævning, sang mm.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler