Ravnkilde kunne ikke hindre Nibe i »fuld plade«

FODBOLD, serie 4, herrer:
IK Sylvia Ravnkilde – Nibe B: 0-7 (0-4)

Nibes midtbane blev et par gange »sat af«.

Lørdag eftermiddag udspillede der sig på Ravnkilde Stadion sæsonens sidste fodboldkamp i Serie 5,1. Ravnkilde har ikke haft nogen prangende sæson, idet holdet kun har vundet en enkelt af efterårssæsonens seks kampe, og holdet kunne selv med en sejr i lørdagens kamp ikke forhindre, at sæsonen sluttede med en sidsteplads i tabellen.

Nibe Boldklubs næstbedste hold gæstede således Ravnkilde Stadion lørdag, og det blev da også en kontant udfordring for Ravnkildes udvalgte, for netop Nibe har vundet alle hidtidige kampe i efteråret og var derfor forud for lørdagens kamp allerede rykket op i Serie 4.

Kampen viste derfor også, at der er en vis forskel på top og bund i tabellen, for Ravnkilde måtte i kampens første halvleg indkassere fire mål og formåede kun glimtvis at komme til afslutninger. Spillerne gik dog til opgaven med stor ildhu, og det blev faktisk en ganske seværdig kamp, hvor kampens dommer dog et par gange måtte irettesætte spillere fra begge hold og gøre særligt opmærksom på fodboldreglerne.

I anden halvleg kom Ravnkilde momentvis bedre med i spillet, og der skulle gå en lille halv time, før Nibe igen fik scoret – men så kom der inden for den resterende del af kampen tre scoringer, så resultatet blev 0-7 i gæsternes favør.

Ravnkildes forsvar var på plads i denne situation.
Ravnkildes anfører modtager irettesættelse af kampens dommer.
Nibes spillere blev ind imellem udfordret.
Spillerne på Ravnkildes hold satte enkelte gange Nibes forsvar på prøve – her er det Nibes målmand, der må klare med en »Schmeichel-redning«.