torsdag, juni 13, 2024

En flot andenplads til Rebild Syd ved de Jyske Mesterskaber!

Af Flemming Holm Sørensen,
træner

Rebild Syds U14 hold blev, efter en forrygende indendørs sæson med 12 sejre ud af 12 mulige, kvalificeret til regionsmesterskaberne i Brovst.

Her fortsatte de som ubesejrede og var klar til de Jyske Mesterskaber, hvor de otte bedste hold fra Jylland satte hinanden stævne.

I weekenden den 4.-5. februar i Hadsund skulle holdet forsøge at følge op på den gode sæson.

En svær dag lørdag blev fulgt op af rigtig flot fodboldspil søndag.

Holdet fik spillet sig videre til semifinalen og her ventede nr. et i puljen. En svært opgave, men en flot omgang fodbold og en virkelig stærk holdpræstation, gør, at holdet vinder 4-3 over ASV.

I finalen ventede Løsning IF. Og lige ved og næsten, men tabte 3-5 i en tæt kamp, hvor det lige var ved at blive 4-4, men i stedet 3-5.

Et glad fodboldhold. Fra venstre: Lasse Holm Sørensen (skadet). Gustav Rysz. Linus Hadrup. Zakarias Ugilt . Søren Klitgaard. Zander Sørensen. Andreas Odimba. Kasper Ølgaard. Jack Holmberg (skadet). De to skadede var med til
regionsmesterskaberne.
Fra regionsmesterskaberne, hvor holdet også fik sølv og dermed kvalificerede sig til de Jyske Mesterskaber. Fra venstre: Zander Sørensen. Søren Klitgaard. Jack Holmberg. Lasse Holm Sørensen. Gustav Rysz. Zakarias Ugilt og Kasper Ølgaard.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler