søndag, maj 19, 2024

Kunstudstilling i Kig Ind

NØRAGER: Kultur- og Medborgerhuset Kig Ind inviterer til fernisering tirsdag eftermiddag den 9. maj.  

Udstiller er billedkunstner Jytte Jepsen, som er bosiddende i Assens ved Mariager. Jytte er uddannet dekoratør og har taget en meritlæreruddannelse i billedkunst. 

Jytte Jepsen fortæller:
– Jeg har altid været glad for at arbejde som dekoratør, da det har givet mig stor mulighed for at udfolde mig kreativt. Igennem jobbet har jeg arbejdet meget med farver og pensel. Jeg har malet skilte og billeder og udarbejdet serigrafi til butikker og udstillinger.

– Til daglig arbejder jeg gerne med mange forskellige materialer og forskellige udtryksformer. Mine værker er ofte et mix af oliemaling/akryl kombineret med staffage i form af f.eks. træ, jern tekstiler m.m. Jeg lader mig inspirere af forfald, landskabet, små detaljer, form, farver og lys. For 10 år siden blev akvarelmaleriet en udtryksform jeg er blevet meget glad for, da det åbner for en helt anden måde at arbejde med farverne, siger Jytte Jepsen.

Udstillingen kan ses frem til den 2. juli. Kig Ind er vært ved et glas vin. Alle er velkommen.

Maleri af Jytte Jepsen.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler