torsdag, juli 18, 2024

4. juli er ikke »bare« Rebildfesten 

– det er også After Party….

REBILD: Tirsdag den 4. juli 2023 er der igen Rebildfest i Rebild Bakker – men ikke »kun«… – dagen afsluttes nemlig med et after party, hvor der er to bands på plakaten. Første band er Dansk Amerikansk Musikklub fra Aarhus og dernæst går The Rhamblers, fra den amerikanske militærbase i Tyskland, på scenen for at give den gas med New Orleans jazz og pop melodier.

Dansk Amerikansk Musikklub består af tre bandmedlemmer: nemlig forsangeren og kæmpetalentet Cecilie Rowedder, den rutinerede Janus Bechmann på guitar og sang, samt den erfarne Kim Sagild også på guitar og kor. Den akustiske trio spiller på kærlig vis fra den amerikanske sangskat – fra Armstrong, Ellington og Ray Charles over Muddy Waters, Aretha og Marvin Gaye til Tracy Chapman, Randy Crawford og Black Street. Alle kendte sange, hvor man kan nynne med. 

The Rhamblers kommer med 6 bandmedlemmer. 5 spiller på blæseinstrumenter og den 6. på trommer. Bandet, som spiller musik af høj kvalitet og musikalsk underholdning, deler også en speciel del af den amerikanske kultur. I det tidlige 20. århundrede var USA en smeltedigel af mennesker fra forskellige kulturer. Den blanding af kulturer dannede to af de mest spændende musikstile – nemlig jazz og blues. Bandet spiller tempofyldt. Man vil blive ført ned ad Boourbon Street i New Orleans. 

Lokal madleverandør 

Rebildselskabets har indgået samarbejde med Bagtanker i Skørping om maden til After Party, så kom forbi og se, hvad de har på menuen denne dag. Vi garanterer, at man kan købe en lækker burger og andre lækre amerikanske retter, lyder opfordringen fra Rebildselskabets generalsekretær, Helene Christensen.

Store navne på plakaten

Den danske og folkekære tv-kok og stjernemanuskript forfatter Adam Price er den danske hovedtaler. Verdens største mediehus The New York Times’ chefredaktør fra Washington DC Elisabeth Bumiller er den amerikanske hovedtaler. Elisabeth er født i Aalborg og har stadig relationer i Danmark. Musikhovednavnet er danske Oh Land, derudover vil der være musik af Sæby Garden.

US Army Band Europe.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler