søndag, maj 19, 2024

Alene på motorcykel i Afrika

Tirsdag den 10. oktober gæster Henriette Thiim Kultur- og Medborgerhuset Kig Ind i Nørager, og fortæller om sin rejser på motorcyklen gennem Afrika.

I august 2020 tog Henriette 1 års orlov fra sit job og drog afsted på motorcykel på en rejse til Afrika. Det endte med at hun ringede hjem og sagde sit job op og fortsatte eventyret, der blev til 100.000 km gennem 45 lande i Europa, Afrika og Mellemøsten. Der skulle gå tre år, inden hun igen krydsede grænsen til Danmark.
Kom til foredrag og hør hvordan hun sad fast i Marokko i seks måneder pga. corona, og hvordan hun endeligt kom til Sydafrika, hvordan hun rejste ind i Angola, et land de fleste undgår, hvordan hun blev syg af malaria i Tanzania og hvordan uroligheder i Østafrika tvang ruten gennem hele den Arabiske halvø, hvor hun krydsede Saudi Arabien og kørte gennem Irak på vej hjem.
Henriette fortæller, hvordan det var at rejse alene som kvinde gennem lande, som meget få besøger og da slet ikke solo på motorcykel. Hun taler også om det, at håndtere angst og om frygten for det ukendte og mørket i teltet om natten.

Turen gik bl.a. gennem storslået natur.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler