søndag, maj 19, 2024

Børn, forældre og skolevenner i aktion ved byrådsmøde i Haverslev

Forud for torsdagens møde i Rebild Byråd, som i anledning af forventet stor interesse fra tilhørere var flyttet til Haverslev Hallens mødelokale, var mindst et par hundrede aktører i form af skolebørn, forældre og en række voksne »skolevenner«  her iblandt repræsentanter fra Skole og Forældre i Rebild Kommune, mødt op uden for Haverslev hallen for at vise deres modstand mod de planer, der er lagt frem om muligheden for at lukke én eller flere af kommunens mindste skoler.

Herom kan du læse mere i kommende uges trykte udgave af Nørager Avis.

Børn afleverer argumentation til borgmester Jesper Greth.
Pladsen foran Haverslev Hallen var fyldt med demonstranter og lokalpolitikere.
Øster Hornum Skole og Menateket var blandt de demonstrerende i Haverslev.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler