søndag, april 21, 2024

Tamra Rosanes – Danmarks ukronede countrydronning kommer til Nørager

Fredag den 15. marts får Kultur- og Medborgerhuset Kig Ind i Nørager besøg af Tamra Rosanes.

Tamra Rosanes har siden 1970’erne underholdt på den danske countryscene med et repertoire, der byder på klassikere krydret med egne værker. Grundet en lang karriere har hun skabt sig et indblik i alle countrymusikkens aspekter. Med amerikanske rødder og Nashvilleinspiration er Tamra Rosanes garant for den helt rigtige stemning.

Med stor fokus på amerikansk country- og folkemusik har Tamra Rosanes opnået et indgående kendskab til historierne og traditionerne, der gemmer sig bag den utroligt varierede amerikanske sangskat. Publikummet bliver præsenteret for religiøse sange, sange om krig og kærlighed, mountain music, railroad sange, arbejdssange, spiritualitet, blues, protestsangene fra 60’erne og musik fra vore dages tid. Tamra Rosanes optræder som solist, med trio eller større band.

I 2023 kunne Tamra Rosanes fejre hendes 50 års Jubilæum, som udøvende kunstner. Det bragte hende rundt i hele landet, hvor publikum oplevede koncerter med de allerstørste hits fra hendes lange og flotte karriere. 

Den 15. marts kan publikummet i Kultur og Medborgerhuset Kig Ind opleve det samme! /HF

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler